رئیس شورای شهر شاهدیه با اشاره به اینکه رفع مشکل تصفیه خانه فاضلاب یکی از مطالبات اصلی مردم شاهدیه است، گفت: این مطالبه مردم هنوز پابرجاست.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر، علی میرجلیلی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه شاهدیه ظرفیت‌های بسیاری برای توسعه دارد، اظهار داشت: توسعه شاهدیه با موانعی مواجه است که رفع آنها نیازمند همکاری مردم و نگاه ویژه مسئولان استان است.

وی با اشاره به مطالبات مردم شاهدیه عنوان کرد: مهمترین مطالبه مردم این شهر، مشخص شدن حریم شاهدیه است زیرا شاهدیه حریم ندارد.

میرجلیلی، رسیدگی به وضعیت تصفیه خانه فاضلاب را نیز یکی دیگر از مطالبات مردم شاهدیه برشمرد و افزود: هم مردم و هم شهرداری و شورای شاهدیه مکاتبات بسیاری برای پیگیری و رسیدگی به وضعیت این تصفیه خانه انجام داده اند اما هنوز اقدام مؤثری به جز سمپاشی انجام نشده است.

رئیس شورای شهر شاهدیه عنوان کرد: با توجه به وسعت تصفیه خانه و حجم مشکلاتی که ایجاد شده، سم پاشی کفاف مشکلات مردم را نمی‌دهد و با فرا رسیدن تابستان، این مسائل افزایش خواهد یافت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه راه اندازی ایستگاه انتظامی یکی از مطالبات مردم شاهدیه است، افزود: شورای شهر شاهدیه این موضوع را با دغدغه‌مندی دنبال کرده و خوشبختانه مجوز آن صادر شده است.

میرجلیلی ادامه داد: عملیات ساخت این کلانتری به زودی در شهر شاهدیه آغاز می‌شود تا یکی از مطالبات مهم مردم این شهر محقق شود.

رئیس شورای شهر شاهدیه در مورد ساماندهی ورودی‌های شهر شاهدیه نیز بیان کرد: از مسئولان شهرستان یزد خواستار همکاری برای ساماندهی ورودی دروازه قرآن همچنین ورودی بقعه امامزاده سلطان در کمربندی ولایت هستیم.

حسین سلطانی، عضو شورای شهر شاهدیه نیز با اشاره به اینکه امامزاده سلطان یکی از ورودی‌های شهر شاهدیه است، اظهار داشت: اداره اوقاف همکاری لازم برای ساماندهی این ورودی را ندارد و تنها به فکر کسب درآمد از موقوفات این امامزاده است.

وی به معضل دیگر شهر شاهدیه اشاره کرد و گفت: افزایش بی رویه جمعیت اتباع افغانستانی در شاهدیه، مسائل فرهنگی و اجتماعی بسیاری در این شهر به وجود آورده است.

سلطانی با تاکید بر اینکه این حضور افسارگسیخته، تبعات بسیاری در آینده دارد، عنوان کرد: شاهدیه در این زمینه جور شهر یزد و شهرستانهای همجوار را می کشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با ابراز گلایه از اداره کل ورزش و جوانان استان یزد بیان کرد: در حال حاضر سه ورزشگاه در شهر شاهدیه وجود دارد که یکی از آنها ورزشگاه ۶ هزار نفری است که به یکی از تیم های والیبال یزد واگذار شده و هیچ عایدی جز مزاحمت های ترددی برای مردم شاهدیه ندارد.

سلطانی در مورد زیرگذرهای شهر شاهدیه نیز بیان کرد: زیرگذرهای ورودی شاهدیه هیچ امنیتی ندارند و نه تنها برای مردم راهگشا نبوده اند بلکه تردد در آنها برای مردم خطرساز است.

عضو دیگر شورای شهر شاهدیه در این نشست در مورد وضعیت باغ های این شهر اظهار داشت: اینکه جهاد کشاورزی به نگهداری این باغ ها تاکید دارد، قابل قبول نیست زیرا باغداری در این شهر دیگر به صرفه نیست.

محمدجعفر میرجلیلی با اشاره به مشکلاتی که خشکسالی در کشاورزی و باغداری شاهدیه ایجاد کرده است، افزود: به دلایل مختلف، انار تولیدی در شاهدیه اکنون انار درجه۲ است که این انار کیلویی ۲ هزار تومان از باغدار خریداری می شود درحالی که هزینه برداشت انار هر کیلو ۱۵۰۰ تومان است.

وی به دیگر مشکلات باغداری در شاهدیه پرداخت و گفت: برای برخی باغ ها چاره ای جز تغییر کاربری نیست اما باید با مستندات و طی مسیر قانونی این اقدام انجام شود.