مدیر جهادکشاورزی شهرستان یزد از افزایش تولید گوشت استان به وسیله مگافارم ۲ هزار و ۵۰۰ راسی بز مورسیا خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ محمدرضا غفاریان ضمن بازدید از مگافارم دشت پازن، اعلام کرد: با صدور مجوز توسعه این واحد، انتظار می‌رود تولید گوشت افزایش یافته و گامهای مؤثری در راستای تأمین غذای سالم و پایدار برای جامعه برداشته شود.

وی افزود: مگافارم دشت پازن با وسعتی حدود ۶ هکتار و شامل ۴ سالن مجزا برای پرورش، شیردهی، دوره خشک و آبستنی، به همراه انبار علوفه و تجهیزات شیردوشی، ظرفیت بالایی در تولید شیر و گوشت دارد.

به گفته این مقام مسئول؛ این مزرعه به‌طور میانگین، سالانه حدود ۴۴۰ تن شیر و ۲۵ تن گوشت به بازار عرضه می‌کند که با استفاده از امکانات بسیج و بنیاد تعاون می توان به افزایش تولید گوشت دست یافت.

غفاریان در پایان بیان کرد: از ویژگی‌های این مزرعه، نرخ بالای چندقلوزایی (۲ تا ۵ قلو) و افزایش وزن روزانه ۱۲۲ گرم بوده که تاکنون بیش از ۹ هزار رأس بز در آن زادآوری شده است.