مدیر جهادکشاورزی شهرستان تفت از افزایش ۱۰درصدی سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاهخبرییزدتیتر؛ حسن بنی اسدی سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان گفت: عملیات برداشت زعفران از سطح ۸۸ هکتار از مزارع کشاورزی این شهرستان آغاز شده است وپیش بینی میکنیم از این میزان سطح ۳۵۵کیلو گرم زعفران خشک تولید شود.

وی بابیان افزایش ده درصدی سطح زیر کشت زعفران در سال جاری افزود: از جمله دلایلی که سبب می‌شود زعفران شهرستان تفت عطر و طعم بسیار خوبی داشته باشد، شرایط اقلیمی مناسب، کیفیت خاک مطلوب، چیدن گل‌های آن هنگام صبح است که باعث عطرو طعم خاص زعفران این منطقه شده است.

بنی اسدی بیان کرد: عمده تولیدات زعفران شهرستان تفت ازمناطق دره سیر علی آباد،نصرآباد و.. میباشد که به بازارهای داخل استان صادر می‌ گردد.

وی اظهار کرد: براساس سند اصلاح الگوی کشت، زعفران در شهرستان تفت یکی از محصولات مورد توجه در سبد الگوی کشت به دلیل کم آب‌بر بودن و اقتصاد خوب قرار گرفته است که توجه ویژه‌ای به این محصول داریم و امیدواریم در سال‌های آینده سطح زیر کشت افزایش یابد.

این مقام مسئول با بیان اینکه کاشت زعفران معمولاً در شهریور ماه آغاز و تا اواسط مهر ماه ادامه دارد یاد آور شد: با خنک شدن هوا در اواخر مهرماه واوایل آبان ماه آبیاری زعفران شروع می‌شود که ظهور گل‌ها وبرداشت در اوایل آبان ماه آغاز و تا نیمه آذر ماه ادامه خواهد داشت.

گفتنی است: این محصول به عنوان طعم دهنده مواد غذایی، آرام بخش و به عنوان یک ماده نشاط آور محسوب شده و از گیاه زعفران در صنایع رنگرزی، داروسازی، طب سنتی، صنایع غذایی، شیرینی، بستنی سازی، تولید عرقیات، اسانس، عطرسازی و آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود.