به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر، روح الله حاتمی در این خصوص گفت: در بسته بندی مجاز و بهداشتی فرآورده های خام دامی از نظر قوانین دامپزشکی درج پیشنه بهداشتی نظیر تاریخ تولید و انقضا الزامی هست و این موضوع به دلیل اهمیت نظارت بر تاریخ مصرف فرآورده های خام دامی ضروری می باشد.
وی در ادامه افزود: علاوه بر شرایط و الزامات مهمی که در خصوص درج لیبل بر روی بسته بندی وجود دارد نکات دیگری نیز در تهیه فرآورده های خام دامی توسط فروشگاه حائز اهمیت است که شامل متناسب بودن نوع بسته بندی محصول با محل عرضه می باشد .
معاون دامپزشکی شهرستان یزد گفت: محصولات با بسته بندی فله امکان عرضه عموم را نداشته و صرفا در مصارف عمده نظیر کارگاه های مرتبط و رستوران ها قابل استفاده است لذا از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی تقاضا می شود در این زمینه حداکثر دقت نظر را رعایت نمایند.
Thursday, 14 November , 2024