رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد از رشد ۱۴ درصدی جوجه‌ریزی و کسب رتبه ششم کشوری استان یزد در این زمینه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ محمدعلی حاتمی‌زاده در جلسه وبیناری ستاد هماهنگی امنیت غذایی کشور بیان کرد: از ابتدای سال جاری تا به حال حدود ۲۹ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در راستای تامین گوشت سفید به همت مرغداران زحمتکش استان صورت گرفته است.

وی افزود: نسبت به مشابه سال قبل جوجه‌ریزی در استان ۱۴ درصد افزایش داشته که در نتیجه یزد رتبه ۶ کشور را در تحقق این امر به خود اختصاص داده است.
رئیس جهاد کشاورزی یزد خاطرنشان کرد: تامین گوشت سفید مرغ برای ماه مبارک رمضان و عید نوروز به تعداد جوجه‌ریزی دی‌ماه بستگی دارد به همین منظور اهتمام ویژه مرغداران برای جوجه‌ریزی در این ماه مورد تاکید قرار دارد.